Soorten training

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Ieder persoon heeft namelijk andere doelen en daar horen verschillende trainingen bij. Graag gaan wij met jou in gesprek om gezamenlijk te besluiten welke training het beste past bij jouw doelen en wensen. Naast personal training bieden wij ook op maat gemaakte voedingsschema’s. Deze worden op ieders eigen behoefte en lichaam afgestemd.

Tevens weten wij bij Leef Personal Training dat sporten en bewegen een onderdeel zijn van een gezonde leefstijl. Wij helpen jou graag met het verbeteren van de kwaliteit van leven middels vitaliteitscoaching, zodat we de problemen die je kunt ervaren op kunnen lossen. Wilt u stoppen met roken? Heeft u slaapproblemen? Ervaar je veel stress? Middels vitaliteitscoaching helpen wij je gedrag te veranderen en zal je beter in je vel zitten.

Snel naar:
Personal training
Duo Personal training
Small group training
Voedingsadvies
Vitaliteitscoaching

 

Personal Training
De titel dekt voor het grootste deel al de lading van deze manier van trainen. 1 op 1 wordt er samen met de trainer gewerkt aan jouw doelstellingen.
Aan de hand van een uitgebreide intake is duidelijk geworden wat jouw doel(en) zijn en is er door de trainer een plan gemaakt hoe dit het beste bereikt kan worden. Dit betekent misschien dat er niet alleen getraind dient te worden, maar dat er ook naar jouw voeding- en/of slaappatroon wordt gekeken.
Het doel van de trainer zal altijd zijn om met 100% inzet te werken aan jouw doelstellingen!

Ben jij klaar om er ook voor te gaan?

Duo Personal Training
Vind jij alleen trainen minder gezellig? Of is het voor jou misschien heel praktisch om tegelijkertijd te trainen met je partner of een vriend/vriendin? Dan kunnen jullie de krachten bundelen tijdens een Duo Personal Training.
Ervaar dezelfde aandacht, inzet en gedrevenheid van de trainer als bij een Personal Training, maar deel de kosten met z’n tweeën.
Een misvatting die soms gehoord wordt is dat beide mensen tijdens een Duo Personal Training dezelfde doelstellingen moeten hebben. Dit is bij Leef zeker niet waar. Twee personen betekent twee persoonlijkheden en dus ook per definitie twee verschillende aanpakken!
Small Group Training
Graag gericht aan je persoonlijke doelstellingen werken, maar dit met meerdere mensen financieel kunnen delen? Dan is een Small Group Training de ideale oplossing. Tijdens een persoonlijke intake worden de wensen en doelstellingen besproken en zullen deze worden meegenomen naar de trainingen.
Deze trainingen zijn eventueel aan te vullen met een voedingsadvies of vitaliteitscoaching.

Een groepsles waarbij er in o.a. in circuitvorm wordt getraind. Kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit komen samen. Door deze manier van trainen is dit voor alle niveaus uitdagend.

Voedingsadvies
Ben jij klaar met jaarlijks op 1 januari te denken dat je het dit jaar echt anders wilt doen? Of baal je van de laatste kilo’s die er ook na heel veel pogingen niet af willen?

Een groot deel van de resultaten die geboekt worden hebben te maken met voeding. Daarom is het ook mogelijk om los voedingsadvies te volgen, waarbij je het sporten zelf in de hand houdt.
Tijdens een persoonlijke intake wordt er gekeken naar jouw doel, wil jij misschien:
-> aankomen
-> afvallen
-> strakker worden
Allemaal realistische doelen, maar allen vragen om een andere aanpak. Daarom zal er na het intake gesprek gekeken worden naar een voedingspatroon wat voor jou op maat gemaakt wordt en als insteek heeft dat je het daarna ‘’makkelijk’’ vast kan houden! Niet één maand of één jaar, maar de rest van je leven!

Benieuwd wat Leef op dit vlak voor jou kan doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vitaliteitscoaching
We leven in een tijd waarin we continu bereikbaar moeten zijn en alle informatie die we willen weten voor het oprapen ligt. Maar mede door deze ‘’mogelijkheden’’ sluipen er onderhuids veel problemen bij ons naar binnen.

Want wat als je antwoord moet geven op onderstaande vragen?
– Wat maakt het leven voor jou de moeite waard?
– Heb jij zelf controle over je leven of wordt je geleefd?
– Ben je gelukkig?

Dit zijn allemaal onderwerpen waar we tijdens vitaliteitscoaching rustig de tijd voor nemen en we zorgen dat er duidelijke antwoorden en mogelijk ook oplossingen komen op vragen zoals hierboven gesteld.

Andere onderwerpen die onder de kwaliteiten van de vitaliteitscoach vallen:
– Stressmanagement
– Slaapproblemen
– Stoppen met roken
– Volhouden / veranderen van gewoontes