Traingen

Small Group Training

Vitaliteitscoaching

Duo Personal Training

Voedingsadvies

Leef!

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Ieder persoon heeft namelijk andere doelen en daar horen verschillende trainingen bij. Graag gaan wij met jou in gesprek om gezamenlijk te besluiten welke training het beste past bij jouw doelen en wensen. Naast personal training bieden wij ook op maat gemaakte voedingsschema’s. Deze worden op ieders eigen behoefte en lichaam afgestemd.

Tevens weten wij bij Leef Personal Training dat sporten en bewegen een onderdeel zijn van een gezonde leefstijl. Wij helpen jou graag met het verbeteren van de kwaliteit van leven middels vitaliteitscoaching, zodat we de problemen die je kunt ervaren op kunnen lossen. Wilt u stoppen met roken? Heeft u slaapproblemen? Ervaar je veel stress? Middels vitaliteitscoaching helpen wij je gedrag te veranderen en zal je beter in je vel zitten.

Personal Training

De titel dekt voor het grootste deel al de lading van deze manier van trainen. 1 op 1 wordt er samen met de trainer gewerkt aan jouw doelstellingen.
Aan de hand van een uitgebreide intake is duidelijk geworden wat jouw doel(en) zijn en is er door de trainer een plan gemaakt hoe dit het beste bereikt kan worden. Dit betekent misschien dat er niet alleen getraind dient te worden, maar dat er ook naar jouw voeding- en/of slaappatroon wordt gekeken.
Het doel van de trainer zal altijd zijn om met 100% inzet te werken aan jouw doelstellingen!

Ben jij klaar om er ook voor te gaan

Small Group Training

Vind jij alleen trainen minder gezellig? Of is het voor jou misschien heel praktisch om tegelijkertijd te trainen met je partner of een vriend/vriendin? Dan kunnen jullie de krachten bundelen tijdens een Duo Personal Training.
Ervaar dezelfde aandacht, inzet en gedrevenheid van de trainer als bij een Personal Training, maar deel de kosten met z’n tweeën.
Een misvatting die soms gehoord wordt is dat beide mensen tijdens een Duo Personal Training dezelfde doelstellingen moeten hebben. Dit is bij Leef zeker niet waar. Twee personen betekent twee persoonlijkheden en dus ook per definitie twee verschillende aanpakken

Pilates

Wil jij een sterke basis van je lichaam maken? Heb je vaak last van je rug? Of wil je op een correcte manier in beweging zijn

Joseph H. Pilates, 1883-1967, is de grondlegger van Pilates. Hij ontwikkelde dit trainingsprogramma om de “zittende” leefstijl te doorbreken en een sterke basis van het lichaam te maken. Joseph’s focus ligt op het belang van een gezonde wervelkolom: “You are as old as your spine”.

Pilates is een fysieke workout dat gebaseerd is op het lichaam in zijn meest natuurlijk staat: in beweging. De diepliggende spieren (voornamelijk romp; buik en rug) die noodzakelijk zijn voor een correcte houding in het dagelijks leven worden getraind.Pilates versterkt de buikspieren, bevorderen de soepelheid van de spieren en houdt de wervelkolom gezond.

Klassiek Pilates
Klassiek pilates is bestaande uit een reeks oefeningen die worden uitgevoerd op een mat. Bij de oefeningen kan er gebruik worden gemaakt van diverse materiaal, maar de basis is trainen met het lichaam.

Voor wie
Pilates kan door iedereen worden uitgevoerd. Elke sporter heeft baat bij Pilates. Wanneer je kampt met rugklachten kan Pilates zeker een uitkomst zijn. Pilates versterkt de diepere buikspieren en zorgt voor een gezonde wervelkolom.

Duo personal training

Vind jij alleen trainen minder gezellig? Of is het voor jou misschien heel praktisch om tegelijkertijd te trainen met je partner of een vriend/vriendin? Dan kunnen jullie de krachten bundelen tijdens een Duo Personal Training.
Ervaar dezelfde aandacht, inzet en gedrevenheid van de trainer als bij een Personal Training, maar deel de kosten met z’n tweeën.
Een misvatting die soms gehoord wordt is dat beide mensen tijdens een Duo Personal Training dezelfde doelstellingen moeten hebben. Dit is bij Leef zeker niet waar. Twee personen betekent twee persoonlijkheden en dus ook per definitie twee verschillende aanpakken!

Vitaliteitscoaching

We leven in een tijd waarin we continu bereikbaar moeten zijn en alle informatie die we willen weten voor het oprapen ligt. Maar mede door deze ‘’mogelijkheden’’ sluipen er onderhuids veel problemen bij ons naar binnen.

Want wat als je antwoord moet geven op onderstaande vragen?

  • Wat maakt het leven voor jou de moeite waard?
  • Heb jij zelf controle over je leven of wordt je geleefd?
  • Ben je gelukkig?

Dit zijn allemaal onderwerpen waar we tijdens vitaliteitscoaching rustig de tijd voor nemen en we zorgen dat er duidelijke antwoorden en mogelijk ook oplossingen komen op vragen zoals hierboven gesteld.

  • Andere onderwerpen die onder de kwaliteiten van de vitaliteitscoach vallen:
  • Stressmanagement
  • Slaapproblemen
  • Stoppen met roken
  • Volhouden / veranderen van gewoontes

Contact

0643990879

info@leefpersonaltraining.com

Binnendelta 11D
1261 WZ, Blaricum