Over Ons

Over ons

Missie & Visie van Leef

Sporten wordt door veel mensen gezien als ”noodzakelijk” en zij gaan daarom zonder plezier naar een sportschool. Dit terwijl sporten zo veel positieve effecten op lichaam en geest kan hebben! Hoe mooi zou het zijn als de training die je doet ook nog eens vol plezier en uitdaging zit! Mede door de drang om dit te realiseren is in april 2018 de trainingsstudio van Leef tot stand gekomen.

Het opzetten van een eigen bedrijf gaat gepaard met een bepaalde gedachtegang. Soms is dit de drang om dingen anders te doen en soms is dit vanwege iets wat je zelf heel graag uit wilt dragen.
De combinatie hiervan heeft geleid tot de missie & visie van Leef.

Zolang nog niet iedereen in Nederland aan de beweegnorm voldoet of minimaal 200 gram groente per dag eet, valt er voor Leef nog veel te winnen. Daarom zullen wij in onze trainingsstudio iedereen die er voor open staat de aandacht geven die zij verdienen.

Bij Leef zetten we graag onze kennis en expertise in voor iedereen die op zoek is naar een gezondere leefstijl. Door te werken met personal trainers met veel ervaring (zowel wetenschappelijk als op de vloer) wordt ernaar gestreefd alle doelen zo goed mogelijk te halen.

Wij proberen het sporten voor iedereen leuk te maken, want dingen die je leuk vindt kun je makkelijker vol houden.
De kracht van slagen zit in de persoonlijke begeleiding, waarbij wordt gekeken naar de gehele leefstijl van ieder individu. Daarom zal er altijd een combinatie worden aangeboden van training, voeding en coaching.

Persoonlijke aandacht en plezier zullen aspecten zijn die je altijd terug zult zien komen bij Leef.

LEEF

Over Erik Leeflang

Eten, sporten, slapen. Dit was voor een aantal jaren in een paar woorden mijn leven. Waarom? Ik had een doel: de beste hordeloper worden en me dan eigenlijk ook nog plaatsen voor de Olympische Spelen!

Dit betekende dat vanaf mijn 15e levensjaar bijna alles in het teken van mijn sport stond: studiekeuzes, wat ik in de weekenden deed of juist niet, zelfs tot waar ik ging wonen. Alles in mijn leven ademende op dat moment sport!

Dit duurde voort tot mei 2013. Toen heeft mijn lichaam keihard aan de handrem getrokken. Misschien had dat iets subtieler gekund, maar mijn lichaam deed dat door mijn achillespees volledig af te scheuren.

Dan kom je opeens in een andere ritme en circuit terecht. Het leven van revalideren en denken: ‘Wat als ik straks niet meer over die hekjes kan springen?’ Wat mij vervolgens heel erg aan het denken heeft gezet, was het feit dat ik mijn revalidatie trainingen deed in een sportschool waar heel veel mensen sporten eigenlijk helemaal niet leuk vonden?! Iets wat voor mij op dat moment onmogelijk leek.

Langzaam kwam zo, door mijn eigen sport achtergrond en de strijd die ik bij veel mensen zag, het idee om het voor die mensen anders aan te gaan pakken! En Nederland te laten zien dat je door middel van training heel veel (sportieve) doelstellingen kan halen EN het ook heel leuk kan zijn.

Nu, 5 jaar later, durf ik ook echt te zeggen dat ik op dat punt ben waarop ik alles zoals het ooit in mijn hoofd is ontstaan daadwerkelijk uit kan voeren. Dankzij gerenommeerde studies, praktijk-en levenservaring durf ik te zeggen dat ik met Leef een prachtige trainingslocatie heb neergezet waarin iedereen aan zijn persoonlijke doelstellingen kan werken EN met een glimlach de deur verlaat!

Ik kan niet wachten om ook jou hiermee kennis te laten maken!

Simpel & Duidelijk

Heldere inzichten en een concreet plan voor in de praktijk.

Persoonlijk op Maat

Volledig afgestemd op jouw lichaam en behoeftes.

Totale Benadering

Aandacht voor alle elementen die bijdragen aan een gezond leven.

Scroll naar boven