Over Ons

Over ons

Missie & Visie van Leef

Missie: Bij Leef Personal Training & Vitaliteitscoaching streven we ernaar om mensen te inspireren en te ondersteunen bij het realiseren van een gezonde en actieve levensstijl. We geloven in het creëren van een positieve omgeving waarin iedereen zich gesteund voelt om zijn of haar persoonlijke doelen te bereiken, met een vleugje plezier en motivatie. Visie: Onze visie is om een gemeenschap te vormen waarin iedereen wordt aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen. We streven ernaar om een breed scala aan hoogwaardige trainings- en coachingsdiensten aan te bieden, waarbij we de nadruk leggen op persoonlijke aandacht, plezier en duurzame resultaten. Samen bouwen we aan een gezondere en gelukkigere toekomst voor iedereen die deel uitmaakt van onze Leef-Communtie.

LEEF

Over Erik Leeflang

Eten, sporten, slapen. Dit was voor een aantal jaren in een paar woorden mijn leven. Waarom? Ik had een doel: de beste hordeloper worden en me dan eigenlijk ook nog plaatsen voor de Olympische Spelen!

Dit betekende dat vanaf mijn 15e levensjaar bijna alles in het teken van mijn sport stond: studiekeuzes, wat ik in de weekenden deed of juist niet, zelfs tot waar ik ging wonen. Alles in mijn leven ademende op dat moment sport!

Dit duurde voort tot mei 2013. Toen heeft mijn lichaam keihard aan de handrem getrokken. Misschien had dat iets subtieler gekund, maar mijn lichaam deed dat door mijn achillespees volledig af te scheuren.

Dan kom je opeens in een andere ritme en circuit terecht. Het leven van revalideren en denken: ‘Wat als ik straks niet meer over die hekjes kan springen?’ Wat mij vervolgens heel erg aan het denken heeft gezet, was het feit dat ik mijn revalidatie trainingen deed in een sportschool waar heel veel mensen sporten eigenlijk helemaal niet leuk vonden?! Iets wat voor mij op dat moment onmogelijk leek.

Dan kom je opeens in een andere ritme en circuit terecht. Het leven van revalideren en denken: ‘Wat als ik straks niet meer over die hekjes kan springen?’ Wat mij vervolgens heel erg aan het denken heeft gezet, was het feit dat ik mijn revalidatie trainingen deed in een sportschool waar heel veel mensen sporten eigenlijk helemaal niet leuk vonden?! Iets wat voor mij op dat moment onmogelijk leek.

Langzaam kwam zo, door mijn eigen sport achtergrond en de strijd die ik bij veel mensen zag, het idee om het voor die mensen anders aan te gaan pakken! En Nederland te laten zien dat je door middel van training heel veel (sportieve) doelstellingen kan halen EN het ook heel leuk kan zijn.

Nu, 5 jaar later, durf ik ook echt te zeggen dat ik op dat punt ben waarop ik alles zoals het ooit in mijn hoofd is ontstaan daadwerkelijk uit kan voeren. Dankzij gerenommeerde studies, praktijk-en levenservaring durf ik te zeggen dat ik met Leef een prachtige trainingslocatie heb neergezet waarin iedereen aan zijn persoonlijke doelstellingen kan werken EN met een glimlach de deur verlaat!

Ik kan niet wachten om ook jou hiermee kennis te laten maken!

Over ons

Elisa Bergheger

Bij Leef Personal Training verwelkomen we Elisa Bergheger als onderdeel van ons team. Met haar rijke ervaring in het geven van (personal) trainingen en haar passie voor gezondheid, dieren en de natuur, voegt Elisa een waardevolle dimensie toe aan ons streven naar vitaliteit en welzijn. Haar toewijding aan het bevorderen van een gezonde levensstijl sluit naadloos aan bij onze missie bij Leef. Samen werken we eraan om een liefdevolle en vitaal gezonde erfenis achter te laten, waarbij we streven naar een wereld die gezonder en vitaler is dan we haar hebben gevonden. Gezondheid en welzijn, zowel voor onszelf als voor onze omgeving, staan centraal in ons streven naar een stralende toekomst.

Over ons

Jenniffer Willeman

Na mijn sociaal-agogische studie heb ik in verschillende sectoren van de sociale zorg en dienstverlening gewerkt, inclusief bij het Orthopedagogisch Centrum 't Gooi na mijn afstuderen in 2003. Na een korte periode in Londen ben ik geselecteerd voor de opleiding tot stewardess bij KLM, waar ik parttime werk. Daarnaast geef ik met plezier yogalessen en verzorg ik diverse trainingen bij Leef Personal Training & Vitaliteitscoaching in Blaricum, waar ik ook als trainer werkzaam ben. Het werken met mensen heeft altijd mijn interesse gehad. Ik geniet van het contact en de interactie, of dat nu aan boord is, tijdens een les of een sessie met een cliënt. Vanuit mijn passie voor beweging en mijn interesse in anderen ben ik de opleiding tot beweegcoach gaan volgen. Het is fantastisch om anderen te kunnen motiveren en enthousiasmeren vanuit mijn eigen liefde voor beweging. Tijdens de beweegcoach-sessies wil ik samen met mijn cliënten ervaren wat het betekent om mindful te bewegen en ontdekken hoe beweging een duurzame integratie in hun dagelijks leven kan worden.

Simpel & Duidelijk

Heldere inzichten en een concreet plan voor in de praktijk.

Persoonlijk op Maat

Volledig afgestemd op jouw lichaam en behoeftes.

Totale Benadering

Aandacht voor alle elementen die bijdragen aan een gezond leven.

Scroll naar boven