Soorten Training

Soorten Training bij Leef Personal Training

Voor wat het beste bij jou past

Bij Leef Personal Training kun je kiezen uit diverse trainingsmogelijkheden die passen bij jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar individuele begeleiding met Personal Training, samen met een vriend of partner traint met Duo Personal Training, deelneemt aan groepstrainingen of behoefte hebt aan vitaliteitscoaching, wij bieden het allemaal. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het bereiken van je doelen, ongeacht je voorkeursstijl van training. Lees hieronder de verschillen per training;

Erik Leeflang

Leef Personal Training

Personal Training

De naam zegt eigenlijk al alles: personal training. Het draait helemaal om jou. Samen met je trainer werk je één op één aan jouw doelen. Door een grondige intakeprocedure weten we precies wat jij wilt bereiken, en op basis daarvan stelt de trainer een plan op dat perfect bij jou past. Dat kan betekenen dat we niet alleen aan je fitness werken, maar ook je voeding en slaappatroon onder de loep nemen. Slaap is van cruciaal belang voor een optimaal herstel en groei van je lichaam. Daarom kijken we naar jouw slaappatroon om ervoor te zorgen dat je voldoende rust krijgt en optimaal herstelt na je trainingen. Met de juiste slaapgewoonten kunnen we je energieniveau verhogen, je concentratie verbeteren en zelfs je stemming stabiliseren. Wat betreft voeding, geloven we in de kracht van brandstof. Samen met jouw trainer kijken we naar je eetgewoonten en ontwikkelen we een voedingsplan dat aansluit bij jouw doelen en levensstijl. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon gezonder wilt leven, het juiste voedingsplan is van onschatbare waarde voor het behalen van langdurig succes. En laten we het shapen van het lichaam niet vergeten. Of je nu streeft naar een gespierd fysiek, een strakke buik of meer definitie, onze personal trainers hebben de expertise om jou te begeleiden naar de lichaamsvorm die je voor ogen hebt. Met op maat gemaakte workouts en gerichte oefeningen kunnen we specifieke spiergroepen targeten en jou helpen om je lichaam te vormen zoals jij dat wilt. Onze toewijding? Altijd 100% gericht op het behalen van jouw doelen. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Duo Personal Training

Vind jij alleen trainen minder gezellig? Of is het voor jou misschien heel praktisch om tegelijkertijd te trainen met je partner of een vriend/vriendin? Dan kunnen jullie de krachten bundelen tijdens een Duo Personal Training. Ervaar dezelfde aandacht, inzet en gedrevenheid van de trainer als bij een Personal Training, maar deel de kosten met z’n tweeën. Een misvatting die soms gehoord wordt is dat beide mensen tijdens een Duo Personal Training dezelfde doelstellingen moeten hebben. Dit is bij Leef zeker niet waar. Twee personen betekent twee persoonlijkheden en dus ook per definitie twee verschillende aanpakken!

Simpel & Duidelijk

Heldere inzichten en een concreet plan voor in de praktijk.

Persoonlijk op Maat

Volledig afgestemd op jouw lichaam en behoeftes.

Totale Benadering

Aandacht voor alle elementen die bijdragen aan een gezond leven.

Small Group Training

Graag gericht aan je persoonlijke doelstellingen werken, maar dit met meerdere mensen financieel kunnen delen? Dan is een Small Group Training de ideale oplossing. Tijdens een persoonlijke intake worden de wensen en doelstellingen besproken en zullen deze worden meegenomen naar de trainingen. Deze trainingen zijn eventueel aan te vullen met een voedingsadvies of vitaliteitscoaching. Een groepsles waarbij er in o.a. in circuitvorm wordt getraind. Kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit komen samen. Door deze manier van trainen is dit voor alle niveaus uitdagend.

Voedingsadvies

Ben jij klaar met jaarlijks op 1 januari te denken dat je het dit jaar echt anders wilt doen? Of baal je van de laatste kilo’s die er ook na heel veel pogingen niet af willen?
Een groot deel van de resultaten die geboekt worden hebben te maken met voeding. Daarom is het ook mogelijk om los voedingsadvies te volgen, waarbij je het sporten zelf in de hand houdt. Tijdens een persoonlijke intake wordt er gekeken naar jouw doel, wil jij misschien:
-> aankomen
-> afvallen
-> strakker worden
Allemaal realistische doelen, maar allen vragen om een andere aanpak. Daarom zal er na het intake gesprek gekeken worden naar een voedingspatroon wat voor jou op maat gemaakt wordt en als insteek heeft dat je het daarna ‘’makkelijk’’ vast kan houden! Niet één maand of één jaar, maar de rest van je leven!
Benieuwd wat Leef op dit vlak voor jou kan doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vitaliteitscoaching

We leven in een tijd waarin we continu bereikbaar moeten zijn en alle informatie die we willen weten voor het oprapen ligt. Maar mede door deze ‘’mogelijkheden’’ sluipen er onderhuids veel problemen bij ons naar binnen.
Want wat als je antwoord moet geven op onderstaande vragen?
– Wat maakt het leven voor jou de moeite waard?
– Heb jij zelf controle over je leven of wordt je geleefd?
– Ben je gelukkig?

Dit zijn allemaal onderwerpen waar we tijdens vitaliteitscoaching rustig de tijd voor nemen en we zorgen dat er duidelijke antwoorden en mogelijk ook oplossingen komen op vragen zoals hierboven gesteld.
Andere onderwerpen die onder de kwaliteiten van de vitaliteitscoach vallen:
– Stressmanagement
– Slaapproblemen
– Stoppen met roken
– Volhouden / veranderen van gewoontes

Scroll naar boven